Andrei Luxury Travel

Punct de lucru / Sediu social:
Bucuresti, Strada Vasile Parvan nr. 2 – 4, bloc 1 scara A, parter, apart. 2, sector 1
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J40/750/30.01.2017
C.U.I: 36959140
Licenta de turism: 7738
Polita de asigurare: CITY INSURANCE, SERIA BN, Nr. 000000645, valabilă până la 05.02.2019
Manager in activitatea de turism: Popescu Marian
Telefon: 0734 414 671
E-mail: contact@andreiluxurytravel.ro
Site: www.andreiluxurytravel.ro

CONTURI BANCARE
Banca: Banca Transilvania
Cont Lei: RO31BTRLRONCRT0381875101

Fie ca doresti o vacanta individuala sau de grup, fie ca vrei sa ajungi pe litoralul romanesc sau in Africa de Sud, noi suntem pregatiti sa iti oferim ceea ce iti doresti si ti se potriveste cel mai bine.
Fiind o agenţie dinamică, Andrei Luxury Travel isi propune să ofere într-o manieră modernă şi profesionistă servicii turistice punand la dispozitia vizitatorilor site-ului o platforma de rezervari on line. Astfel, orice vizitator va putea efectua rezervare on line, urmand ca plata sa fie efectuata on line sau la agentie ori prin virament.

Agentia colaboreaza cu unii dintre cei mai buni furnizori si prestatori de servicii turistice, astfel incat tarifele propuse clientilor sunt competitive. Deasemenea raportul calitate tarif este unul echilibrat care reflecta pe deplin acest raport. Tehnologia actuala permite oricui sa faca de la calculator sau de pe telefonul mobil rezervari la hoteluri, sa cumpere bilete de avion, sa rezerve pachete turistice oriunde in lume. Datorita numarului mare de oferte, alegerea nu este insa intotdeauna simpla.

Mai intervin si probleme legate de securitatea datelor personale in momentul accesarii anumitor situri web, costuri ascunse, adaugarea de sevicii nesolicitate etc.

Va invitam sa apelati la noi pentru gasirea celei mai bune variante pentru vacanta Dvs. Sistemele de rezervari cu care lucram nu au inselat niciodata asteptarile clientilor nostri. Cooperam cu cei mai buni turoperatori de pe piata si suntem la curent cu majoritatea evenimentelor din domeniul turismului.

Meet our Team

Popescu Marian

Manager

contact@andreiluxurytravel.ro

Gradincea Andrei

Administrator

contact@andreiluxurytravel.ro

Apostu Elena Cristina

Agent de turism

contact@andreiluxurytravel.ro