arata filtrele

Circuit Sakura Winter - Festivalul ciresilor infloriti de la Kawazu, Japonia 9 zile - februarie 2019

Iti propunem o incursiune in Japonia, pentru a descoperi istoria si cultura acestei civilizatii unice in lume, pentru a te bucura de peisajele rafinate si a beneficia de facilitatile sale ultra-moderne. Vei explora celebrele metropole Osaka, Kyoto si Tokyo si vei putea admira decorul fascinant al florilor de cires la Kawazu, nu departe de Tokyo, un veritabil spectacol al naturii. Sakura reprezinta de fapt numele florii ciresului japonez si simbolizeaza natura efemera a vietii.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2220 00 EUR
EUR 199000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
20 Feb - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Best of Japonia, 10 zile - mai 2019

Agentia noastra iti propune sa descoperi frumusetile Japoniei, unde vei vizita atractiile principale si peisajele pitoresti, suficient cat sa te indragostiesti de aceasta tara si sa revii pentru a-i cunoaste cultura pe indelete. Vei incepe circuitul din magnificul oras-capitala, Tokyo, poate cea mai interesanta metropola asiatica, facand un tur al celor mai frumoase atractii ale orasului. Vei continua apoi cu celebrul Munte Fiji in apropierea caruia vei face si o croaziera pe Lacul Ashi, vei ajunge apoi in fosta capitala a Japoniei, Kyoto, unde vei vizita principalele sale atractii, inclusiv misteriosul cartier al gheiselor. Vei vizita apoi stravechea capitala a Japoniei medievale, Nara iar la sfarsitul circuitului vei poposi in ultramodernul oras Osaka.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2910 00 EUR
EUR 279000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 7 nopti
08 May - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Best of Japonia, 9 zile - mai 2019

Iti propunem sa descoperi frumusetile Japoniei, intr-un circuit in care vei vizita atractiile principale, suficient cat sa te indragostesti de aceasta tara si sa revii pentru a-i cunoaste cultura pe indelete. Vei incepe circuitul din magnificul oras-capitala, Tokyo, poate cea mai interesanta metropola asiatica, facand un tur al celor mai frumoase atractii ale orasului. Vei continua apoi circuitul cu celebrul Munte Fiji in apropierea caruia vei face si o croaziera pe Lacul Ashi, vei ajunge apoi in fosta capitala a Japoniei, Kyoto, unde vei vizita principalele sale atractii, inclusiv misteriosul cartier al gheiselor, Gion. Vei vizita apoi stravechea capitala a Japoniei medievale, Nara iar la sfarsitul circuitului vei poposi in ultramodernul oras Osaka.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 311000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 7 nopti
16 May - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Discover Japonia, 11 zile - iunie 2019

Te invitam sa descoper frumusetile Japoniei, vizitand cele mai importante atractii turistice ale acestei destinatii: metropola - capitala Tokyo, celebrul Munte Fuji, stravechea capitala a Japoniei medievale Nara, traditionalul Kyoto si nu in ultimul rand modernul oras Osaka, al doilea oras ca marime al Japoniei.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3430 00 EUR
EUR 322000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 9 nopti
05 Jun - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Croaziera cu insotitor Japonia & Coreea de Sud, 19 zile - iunie 2019 - cu Florin Ionescu

Iti propunem o croaziera in Japonia si Coreea de Sud, prilej cu care vei descoperi cele mai interesante si pitoresti insule si porturi ale celor doua tari asiatice. Vei calatori la bordul vasului de croaziera Costa neoRomantica, un vas de croaziera ce aduce un farmec aparte calatoriilor pe mare. La bordul acestui vas vei descoperi o multitudine de facilitati si servicii de top. Te vei bucura de o zona Spa intinsa pe o suprafata de 4400 m², cu doua piscine, baie turceasca, sauna, solar, sala de sport si zona pentru jogging la exterior, patru restaurante, pizzerie si zona Grill, cinci baruri, precum si o zona de divertisment cu cazino, magazine, biblioteca si locuri de dans cu tematica diferita: tango, disco, cabaret.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 330000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 17 nopti
06 Jun - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia, 11 zile - aprilie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Sakura, sarbatoarea infloririi ciresilor este un adevarat simbol national cu vechi traditii in cultura si filosofia japoneza, evocand natura efemera. Te invitam sa descoperi spiritul unic al Japoniei intr-un circuit care celebreaza frumusetea pura a florilor de cires. Milioane de oameni din intreaga lume viziteaza Japonia in aceasta perioada, pentru experienta Hanami - obiceiul de a te bucura de spectacolul florilor. Vei vizita ultra-moderna capitala Tokyo, vei admira silueta maiestuoasa a Muntelui Fuji si te vei bucura de farmecul inconfundabil al oraselor Himeji, Kyoto si Osaka.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 398000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 9 nopti
01 Apr - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru

Sakura, sarbatoarea infloririi ciresilor este un adevarat simbol national cu vechi traditii in cultura si filosofia japoneza, evocand natura efemera. Te invitam sa descoperi spiritul unic al Japoniei intr-un circuit care celebreaza frumusetea pura a florilor de cires. Vei vizita ultra-moderna capitala Tokyo, vei admira castelul Himeji, frumusetea unica a Sanctuarului Itsukushima, de pe insula Miyajima, dar si Memorialul Pacii de la Hiroshima. La final te vei bucura de farmecul inconfundabil al oraselor Osaka si Kyoto.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 429000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 10 nopti
28 Mar - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Discover Coreea de Sud & Japonia 14 zile - septembrie 2019 - cu Razvan Pascu

Agentia noastra, impreuna cu Razvan Pascu, te invita intr-o vacanta inedita in doua dintre cele mai renumite destinatii turistice ale Asiei: Coreea de Sud si Japonia, doua tari fascinante in care modernismul si tehnologia se impletesc in mod firesc si armonios cu traditiile si mostenirea culturala autentica. Mai intai vei calatori spre Coreea de Sud, unde vei explora metropola Busan, orasul Gyeongju cu numeroasele sale monumente istorice de patrimoniu dar si dinamicul Seul. Urmeaza apoi vizita in Tara Soarelui Rasare, Japonia, prilej cu care vei putea admira cele mai importante atractii turistice ale oraselor Kyoto, Tokyo si Hakone si vei avea ocazia sa vezi unul dintre faimoasele simbolurile nipone, si anume Muntele Fuji.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 435000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 12 nopti
22 Sep - 07 Dec, 2019
vezi detalii