arata filtrele

Sejur plaja Cancun - Riviera Maya, Mexic 10 zile - ianuarie 2019 - plecare din Budapesta

Iti propunem o vacanta in Cancun, Mexic, acolo unde farmecul plajelor caraibe dat de apele turcoaz ale marii si nisipul fin alb este completat de resorturile ce ofera servicii de inalta calitate, precum si de nenumaratele alternative pe care le au la dispozitie pasionatii de shopping sau viata de noapte.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 180000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
31 Jan - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Sejur plaja Cancun - Riviera Maya, Mexic 10 zile - ianuarie 2019

Agentia noastra iti propune sa petreci o vacanta in una din cele mai frumoase zone de plaja din Mexic - Cancun. Va fi o vacanta relaxanta fara program, fara activitati in care te vei bucura de soare, mare si plaja.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 184000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
31 Jan - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Discover Mexic, 12 zile - ianuarie 2019 - cu Gabriela Oprea

Te vei bucura de o calatorie in stilul pur mexican, care te va purta din Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor) si Teotihuacan, catre orasul colonial Merida, centrul Peninsulei Yucatan. De aici vei pleca in recunoasterea celor mai importante vestigii mayase de la Uxmal, Kabah si Chichen Itza pentru ca la final sa petreci cateva zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3140 00 EUR
EUR 286000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 10 nopti
29 Jan - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Paste - Essential Mexic, 15 zile

Agentia noastra iti propune o calatorie intr-una dintre cele mai importante destinatii turistice mondiale - Mexic. Te vei bucura de o calatorie intr-un stil pur mexican, in care vei vizita cateva din cele mai renumite atractii ale tarii - capitala Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor), vestigiile mayase si aztece de la Teotihuacan, orasul istoric San Miguel de Allende, precum si orasele Guanajuato si Guadalajara pentru ca la final sa petreci zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3410 00 EUR
EUR 322000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 13 nopti
24 Apr - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Revelion - Croaziera Cuba, Belize, Honduras & Mexic, 15 zile

Agentia noastra te invita intr-o croaziera la bordul vasului MSC Opera, o croaziera in apele Marii Caraibelor, ocazie cu care vei admira pesiaje spectaculoase si te vei relaxa pe plajele din cele mai importante insule din Caraibe. MSC Opera reflecta eleganta si ofera oaspetilor ei comfort si lux. Locurile publice includ si receptia, cu frumoasa ei podea de marmura si nenumaratele ferestre prin care puteti admira frumusetea marii. Formele ei geometrice si delicatetea culorilor, care se inspira din Art Deco, ofera oaspetilor o experienta unica si eleganta. In anul 2015, vasul a fost renovat in totalitate, in momentul de fata aceasta fiind cu 24 de metri mai lung, oferind astfel mai multe spatii publice, cabine cu balcon, restaurante si baruri, precum si zone de divertisment
vezi mai multe detalii
de la
EUR 323000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 13 nopti
30 Dec - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Heart of Mexic & Cuba, 16 zile - iunie 2019 - cu Yulicary Sarracent

Va propunem o incursiune in America Centrala, in Mexic si Cuba, doua tari eprezentative pentru aceasta regiune a lumii. Veti vizita Ciudad de México, cel mai vechi centru urban din Emisfera Vestica, iar apoi veti explora complexele arheologice Teotihuacan, Uxmal si Chichen Itza, va veti plimba pe principalul bulevard, Paseo Montejo din Merida si va veti putea relaxa intr-o atmosfera tipic mexicana pe plajele din Cancun. Dupa periplul mexican veti calatori spre patria lui Fidel Castro, Cuba, pentru a va plimba pe stradute stramte circulate de masini de epoca ale Havanei, pentru a vizita fermecatoarele orase Trinidad si Cienfuegos si pentru a va relaxa pe plajele insorite din Varadero.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 378000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
20 Jun - 07 Dec, 2019
vezi detalii