arata filtrele

Sejur Hoi An, Vietnam 9 zile - martie 2019

Agentia noastra iti propune un sejur in fascinantul Vietnam, o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare, in care te vei relaxa pe plajele tropicale din statiunea Hoi An.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1320 00 EUR
EUR 119000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
21 Mar - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Circuit Vietnam, 10 zile - martie 2019 - plecare din Cluj-Napoca

Agentia noastra iti propune un circuit in fascinantul Vietnam, o destinatie cu adevarat inspiranta si provocatoare, in care vei trai experiente deosebite si vei explora cele mai importante atractii turistice ale acestei exotice tari asiatice. Vei vizita orasele Hanoi, Hoian si Saigon, trei metropole vibrante si fermecatoare si te vei bucura de unele dintre cele mai fascinante peisaje naturale din intreaga lume in zone ca Golful Halong sau Delta Mekong.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2090 00 EUR
EUR 185000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
07 Mar - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Valentine`s Day - Circuit Vietnam, 10 zile - februarie 2019

Agentia noastra iti propune un circuit in fascinantul Vietnam, o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare, in care vei trai experiente deosebite si vei explora cele mai importante atractii turistice ale acestei exotice tari asiatice. Vei vizita orasele Hanoi si Saigon, doua metropole vibrante si fermecatoare, vei poposi in pitorescul Hoi An si te vei bucura de unele dintre cele mai fascinante peisaje naturale din intreaga lume in zone ca Golful Halong sau Delta Mekong.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1970 00 EUR
EUR 189000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
10 Feb - 07 Dec, 2019
vezi detalii

Paste - Authentic Vietnam & Cambodgia, 16 zile

Agentia noastra iti propune un circuit inedit in Vietnam si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, cu plaje mirifice, dar inca neatinse de turismul masiv, cu minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. Pe teritoriul Vietnamului vei vizita fascinantele orase Saigon, Hanoi si Hoi An, vei descoperi viata rurala a comunitatilor etnice din regiunile La Cai - Sapa si vei admira minunea naturala numita Golful Halong. In Cambodgia vei avea ocazia sa vizitezi interesanta capitala Phnom Penh si sa explorezi Complexul de temple khmere de la Angkor, unele dintre cele mai fascinante constructii religioase de pe planeta, conservate in inima luxuriantei jungle tropicale.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3880 00 EUR
EUR 365000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 13 nopti
24 Apr - 07 Dec, 2019
vezi detalii